Maarit_Polaroid
Jukka_Polaroid
Yhteis_Polaroid

TARINAVALIMO

Me

Tarinavalimo on pieni uuden ajan viestintätoimisto, joka osaa kiteyttää olennaisen ja esittää sen puhuttelevassa muodossa.

Maarit on Tarinavalimon perustaja ja päivittäisen toiminnan pyörittäjä sekä ennen kaikkea luova kirjoittaja, joka osaa kiteyttää olennaisen vähän sekavammastakin vyyhdestä.

Maarit on (lukuisten sivuaineiden lisäksi) opiskellut ensin suomen kieltä kandidaatin tutkintoon asti, mutta vaihtanut loppumetreillä kirjoittamiseen ja valmistunut lopulta luovan kirjoittamisen maisteriohjelmasta filosofian maisteriksi.

Yrittäjänä työskentelyn lisäksi Maarit luonnostelee kolmatta romaanikäsikirjoitustaan. (Aikaisempia ei ole julkaistu, mikä johtunee ainakin osittain siitä, että niitä ei ole vielä tarjottu mihinkään. Mutta täytyyhän ihmisellä olla harrastuksia.)

Autiolle saarelle Maarit ottaisi kirjoja, ja hänen ensimmäiset sanansa mahdollisille pelastajille olisivat: ”Olkaa nyt hetki hiljaa, että saan luettua tämän loppuun.”

***

Jukka on Tarinavalimon toinen perustaja ja sivutoiminen "vanhempi neuvonantaja". Valimohommat Jukka näkee mielenkiintoisena tutkimusmatkana uuden ajan viestintään, joka vasta etsii muotoaan.

Koulutukseltaan Jukka on viestintätieteistä valmistunut filosofian maisteri, joka on aiemmin työskennellyt yli kymmenen vuotta toimittajana uutis- ja ajankohtaistoimituksissa niin toimittajana kuin esimiestehtävissä. Nykyisin Jukka työskentelee päätyökseen viestintäasiantuntijana, josta hänellä on niin ikään usemman vuoden työkokemus.

Autiolle saarelle Jukka ottaisi aurinkopaneelin, iPhonen ja kunnon kuulokkeet musiikin ja podcastien kuuntelua varten, eikä näiden vuoksi ehkä edes huomaisi saaren edustalle pelastustehtävän vuoksi ankkuroitua risteilyalusta.

info@tarinavalimo.fi

Tarinavalimo, Y-tunnus 2947048-7