Tarinavalimo, periaatteemme

TARINAVALIMO

Periaatteemme

Nämä eivät ole myytävänä.

Ratkaisukeskeisyys: Olemme pieni toimija, joten meiltä ei tarvitse tilata jähmeää palvelukokonaisuutta. Sen sijaan räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakkaan toiveita, koskivatpa ne sitten yksittäisen puheen tai tekstin editointia tai viestintäkokonaisuuden päivittämistä. Näin pystymme keskittymään aina oleelliseen ja reagoimaan joustavasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Toisten arvostaminen: Haluamme edistää muita arvostavaa puhetapaa. Olemme kyllästyneet verkossa yleistyneeseen öyhötykseen ja kiusaamiskulttuuriin, ja siksi haluamme osaltamme raivata tilaa hyville, faktoihin perustuville tarinoille. Merkitykselliset tarinat ihmisten elämästä tai vastuullisista yrityksistä ja tuotteista luovat tulevaisuususkoa ja parhaassa tapauksessa ne saavat vastaanottajansa näkemään asiat ja ehkä itsensäkin uudesta perspektiivistä.

Kestävyys: Otamme kaikessa tekemisessämme ympäristön huomioon. Tuotteemme ovat suurimmaksi osaksi aineettomia lahjoja ja palveluita. Tuotantoprosessimme ovat suunniteltu alusta loppuun täysin digitaalisiksi. Lisäksi pyrimme välttämään tarpeetonta matkustamista, joten hoidamme asiakastapaamisemme pääasiassa verkkovälitteisesti tai puhelimitse.

info@tarinavalimo.fi

Tarinavalimo, Y-tunnus 2947048-7