Tarinalahjat | Tarinavalimo

PALVELUMME

Tarinalahjat

Onko sinulle tärkeä ihminen saapumassa käännekohtaan elämässään, esimerkiksi menossa naimisiin tai täyttämässä tasavuosia?

Anna lahjaksi tarina! Se voi olla esimerkiksi oivaltavasta näkökulmasta kirjoitettu ”minielämäkerta” tähän mennessä eletystä elämästä tai hääparin tarina, joka on johtanut edessä olevaan juhlapäivään.

Tarina on aineeton ja mieleenpainuva lahja heille, joilla on jo kaikkea. Tarina voidaan tehdä joko yllätyksenä lahjansaajalle tai yhteistyössä hänen kanssaan. Esimerkiksi minielämäkerrasta voidaan tehdä myös taitettu painos joko meidän taittopohjillemme tai asiakkaan toiveiden mukaan.

Jos lahja luovutetaan päivänsankarille juhlatilaisuudessa, otteiden lukeminen tarinasta muodostaa myös kiinnostavan ohjelmanumeron juhliin.

Jos sinulla on jo ennestään itse tekemääsi materiaalia muistamista varten, ja aiot pitää esimerkiksi juhlapuheen, voimme myös auttaa sen kirjoittamisessa.

Palvelumme ovat aina uniikkeja ja niiden hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti. Alta löydät kuitenkin suuntaa-antavia esimerkkihintoja sekä kuvauksen siitä, minkälainen prosessi tarinalahjan tekeminen pääpiirteissään on.

HINNOITTELU

Kategoria I: Juhlapuheen tai muun vastaavan materiaalin editointi/sparraaminen ja tarinallistaminen erikseen sovittavan tuntihinnan mukaan.

Kategoria II: ”Minielämäkerta”/henkilökuva haastattelujen ja muun materiaalin pohjalta vaikkapa tasavuosia täyttävälle, 10-20 liuskaa, alk. 500 €

Kategoria III: Pidempi elämäkerta eri tyyppisiä lähteitä käyttäen, alk. 2 000 €

Näin tarinamme syntyvät

1. Kuka mitä häh? Alkukartoituksessa käymme työn tilaajan kanssa läpi, mistä on kyse, mitä halutaan tehdä ja varmistamme, että voimme olla avuksi. Tämä vaihe ei maksa mitään. (Lähtökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.)

2. Materiaalien kokoaminen. Kokoamme lähdeaineistoa ja perehdymme siihen, teemme lähipiirin haastatteluja, yms.

3. Muotin suunnittelu. Teemme tarinasuunnitelman. Tähän kuuluu esimerkiksi näkökulman valitseminen ja alustava hahmotelma tekstin rakenteesta.

4. Hiljaisuus, nero työskentelee. Kirjoitamme tarinan suunnitelman pohjalta sekä teemme mahdollisesti tarvittavat lisähaastattelut.

5. Miten meni, miltä näyttää? Tekstin tarkastaminen ja viimeistely työn tilaajalta saadun palautteen pohjalta.

info@tarinavalimo.fi

Tarinavalimo, Y-tunnus 2947048-7