Tarinavalimo, yritystarinat

PALVELUMME

Palvelumme yrityksille

Onko yrityksesi tarinallinen pääoma varmasti hyötykäytössä? Tutkimusten mukaan tarinoita taitavasti hyödyntävä asiakasviestintä on huomattavasti perinteisiä mainoskampanjoita vaikuttavampaa.

Oman yrityksesi ja sen tuotteiden tai palvelujen tarinan kiteyttäminen on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin. Lisäksi se antaa tukevan pohjan pitkäjänteiselle ja strategiselle asiakasviestinnälle ja hyvät lähtökohdat tehdä myös perinteisistä mainoskampanjoista aiempaa parempia ja vaikuttavampia!

Olemme myös käytettävissä, jos haluatte kehittää jo olemassa olevia yritys- tai tuotekuvauksia tai muuta yritysviestintäänne – tai mietitte  vaikkapa sitä, miten tuleva webinaarinne tai muu tapahtumanne voitaisiin käsikirjoittaa niin, että vieraidenne mielenkiinto pysyy yllä ja halutut viestit saadaan varmasti läpi!

Olemme käyneet läpi lukuisia suomalaisten yritysten verkkosivuilla olevia yritystarinoita. Niiden ja oman aiemman kokemuksemme pohjalta väitämme, että vaikuttava yritystarina pitää sisällään

  • käsityksen siitä, mistä yritys on tulossa
  • käsityksen siitä, mihin yritys on menossa
  • kahden edellisen kytkemisen siihen, mikä juuri nyt on kiinnostavaa

Olemme myös mieluusti käytettävissä lyhyemmille tai pitemmille keikoille sparrailemaan viestinnällisen projektin suunnittelua ja/tai toteutusta tarinallisuuden ja kontekstoinnin näkökulmasta.

Asiakkaanamme tarjoamme teille kokemukseemme ja tietämykseemme perustuvan analyysimme siitä, mikä toimii ja mikä ei.

hinnoittelu

Kategoria I: ”Kevytviestintäkonsultointi”. Esimerkiksi yrityksen tai organisaation esittelyaineiston, verkkosivusisältöjen tai muun olemassa olevan vastaavan materiaalin tarinallistaminen/muu päivittäminen tai osallistuminen muun viestinnällisen projektin suunnitteluun ja/tai toteutukseen. Erikseen sovittavan tuntihinnan mukaan.

Kategoria II: Napakan mutta monikäyttöisen yritystarinan suunnittelu ja toteutus strategisen organisaatioviestinnän pohjaksi eri tyyppisiä lähteitä hyödyntäen sekä yritystarinaan pohjautuva viestintäsuunnitelma alk. 1 500 €.

Kategoria III: Pidempi yrityksen tai organisaation historiikki eri tyyppisiä lähteitä käyttäen, alk. 5 000 €

Näin yritystarinamme syntyvät

1. Kuka mitä häh? Alkukartoituksessa käymme työn tilaajan kanssa läpi, mistä on kyse ja mitä halutaan tehdä sekä varmistamme, että voimme olla avuksi. Tämä vaihe ei maksa mitään. (Lähtökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.)

2. Materiaalien kokoaminen. Kokoamme lähdeaineistoa ja perehdymme siihen, teemme haastatteluja, yms.

3. Muotin suunnittelu. Teemme tarinasuunnitelman. Tähän kuuluu esimerkiksi näkökulman valitseminen ja alustava hahmotelma tekstin rakenteesta.

4. Hiljaisuus, nero työskentelee. Kirjoitamme tarinan suunnitelman pohjalta sekä teemme mahdollisesti tarvittavat lisähaastattelut.

5. Miten meni? Tekstin tarkastaminen ja viimeistely työn tilaajalta saadun palautteen pohjalta. Tarinan mahdollisten jatkoaskelien suunnittelu.

info@tarinavalimo.fi

Tarinavalimo, Y-tunnus 2947048-7